Contact

Voor vragen, klachten of suggesties aangaande deze website kunt u via het formulier contact met ons opnemen. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

De beheerders van Binnenvaart.eu

Pieter Boers

Pieter is al van jongs af aan geïnteresseerd in de geschiedenis van de binnenvaart. Hij heeft zelf tot nu toe niet actief deelgenomen in de binnenvaart, maar ziet de binnenvaartschepen wel elke dag voorbij varen. Zijn taak binnen deze website is het verzorgen van het fotowerk en het technisch onderhoud van de site.

Teun de Wit (R.I.P.)

Teun is geboren in 1947 als schipperszoon en heeft met veel plezier zijn hele leven gevaren. Zijn taak binnen deze website was het uitzoeken, verzamelen en bijhouden van de scheepsgegevens. Tevens fungeerde hij als als vraagbaak voor diegene die op zoek is naar gegevens van een bepaald schip. Ook selecteerde hij de scheepfoto's voor binnenvaart.eu.


Daarnaast zijn wij erg blij met onze andere medewerkers die elk vanuit hun eigen binnenvaartspecialiteit bijdragen aan het up-to-date houden en muteren van de scheepsgegevens op deze website.
Contact