Draag zelf bij aan deze website!

U kunt ook zelf meewerken aan het uitbouwen van deze website door uw gemaakte foto's op deze pagina te uploaden. Velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen, maar voer s.v.p. zoveel mogelijk gegevens in om onjuistheden te voorkomen.

Voorwaarden

Met het uploaden en het invullen van het formulier geeft u toestemming aan binnenvaart.eu om de foto te publiceren op de website.
Het uploaden van een foto, waarvan u niet de maker/rechthebbende bent of die in strijd is met de auteurswet, is niet toegestaan. Uploaden van foto's uit familie archieven is wel toegestaan.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw inzending en de (mogelijke) juridische gevolgen daarvan.
De foto's dienen een maximale grootte te hebben van 6 MB (aangeraden wordt om niet al te kleine foto's te uploaden).
U stemt er mee in, dat er op de geplaatste foto een watermerk wordt gezet van binnenvaart.eu. Dit watermerk is bedoeld om illegale verspreiding en publicatie van uw foto tegen te gaan.
De beheerders van binnenvaart.eu hebben het recht om een foto zonder opgave van redenen te weigeren voor plaatsing op de site.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website, deze wordt alleen gebruikt om een automatisch bericht naar toe te sturen, als de foto gepubliceerd is op de website. Ook kan een beheerder van binnenvaart.eu eventueel via dit e-mailadres contact met u opnemen.

Uploaden