Gastenboek

Plaats een bericht

Heeft u een vraag of wilt u gewoon iets kwijt over deze site? Plaats dan een berichtje in het gastenboek. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd, maar de beheerders van Binnenvaart.eu kunnen dat eventueel gebruiken om contact met u op te nemen.

Naam: Piet Dam
Datum: 17-07-17 om 00:12
Wie kan mij vertellen wat er met de Victor H is gebeurt vaar hij nog af al gesloopt
Naam: Ed Eichhorn
Datum: 14-06-17 om 21:39
Beste,

Wii heben even nieuwe website en ik wil graag een paar foto's gebruiken, kan dat. Ik zal een link naar jullie site plaatsen.

www.bamalite.com
Naam: Lukáš
Datum: 07-05-17 om 16:14
Hallo, ich bin auf der Suche nach Bauplänen 103 CENTER Schürmann I Modellierer zu versenden. können Sie mir helfen, wo soll ich fragen? Dank LUKAS
Naam: Luc van Erkelens
Datum: 27-04-17 om 21:30
Ik heb na de opleiding op het Brieneroord eiland gevaren op de SHV 1 het was in 1959 mijn eerste schip de schipper was (H?)Bakker zijn nog naar Leiden gevaren met puf (kolengruis )voor de centrale daar, door zijn vrij geringe diepgang konden we daar naar toe bij de brug was het cm werk en we moesten on zelf met de lier naar binnen trekken heb helaas geen foto,s
Naam: Marieke
Datum: 21-03-17 om 20:58
Mooii. Als we ooit zover komen is sleepboot de Evenaar uit Lisse onze droom. Nu hebben we een platbodem en zijn op zoek naar een sleepboot die ons hart sneller laat kloppen. Wij lopen warm van een mooi historisch scheepje met karakter.
Naam: Natasja
Datum: 05-02-17 om 17:46
Mooie site,
Alleen jammer dat van sommige schepen de informatie niet kloppen.
Naam: Hetty Ouwendijk-gijssen
Datum: 04-02-17 om 09:00
Wat een mooie foto van sleepboot Regge. Ik heb er ook nog een uit 1935 waar mijn ouders op staan met de stoker en waar de naam Regge duidelijk op is te zien.
Mijn complimenten voor deze site.
Ga zo door aub.


Reactie van een beheerder van Binnenvaart.eu:

Bedankt voor uw compliment.
De foto is inmiddels ontvangen en staat erbij.

Naam: William H
Datum: 21-01-17 om 14:00
Hallo, niet iedere Amsterdammer wil een brug over het IJ en als er wat schippers ook willen tekenen komt ie er misschien ook niet, een brug betekent een extra obstakel voor de scheepvaart, het stikt al van de pontjes (er komen er nog 3 bij) en dan ook nog een brug (bij Java-eiland)waardoor de wat grotere scheepvaart niet meer naar bijv. de Oranjewerf kan of de werven aan het IJsselmeer, zeilschepen zullen steeds moeten wachten, de zeecruise wordt gedwongen te verhuizen naar de westhavens en er zijn ook plannen om t.h.v. het Stenenhoofd een brug te plaatsen, zie je het voor je..? menig schipper zal weten dat er daar een aardig windje kan staan, ik zie de schepen regelmatig met een flinke zwieper de bocht vanaf het Noordzeekanaal het IJ opkomen.. en dan een bruggetje daar ..
Dus bent u ook tegen, teken svp de petitie, dank u

https://geenbrugoverhetij.petities.nl

wat extra info: https://eenbrugoverhetijneedankje.jimdo.com/
Naam: Nicky
Datum: 16-01-17 om 12:52
Ik ben schipperskind en heb op de Limar gevaren, die van Antwerpen kwam. Op oude foto's zijn aan de den de nummer AC4843B te zien. Het was een sleepvrachtschip van ca. 1000 tons
we voeren op dit schip ongeveer in 1957. Ben niet erg zeker maar ik denk dat de baas van den Abele hete.
Zoek ook naar en ander schip, dat Cami heete en ook een sleepvrachtschip was, van ca 1200 tons en waarschijnlijk in Rotterdam thuis hoorde. We voeren op dit schip a. 1962-1963. Mijn vader Henk van Leeuwen had op dit schip een ongeluk in Juni 63 in Düsseldorf, waar hij en deel van zijn rechter hand verloor en iemand moet het schip verder gevaren hebben. Is er iemand die daar iets over weet?
Groetjes Nicky
Naam: Hans Zwamborn
Datum: 03-01-17 om 15:38
ik kwam 24-12-2016 dit schip tegen op het Amsterdam rijnkanaal bij Breukelen # er staat Fryslan op
voor de rest niets ! heeft iemand info over dit schip Groet Hans Zwamborn Goenga Frl