HASARD (02300159)

« terug naar de zoekresultaten
De Hendrik met op de eerste lengte de Hasard en de St Maria 1 en op de tweede lengte de Colorado en de Robinson bij Alblasserdam.

De Hendrik met op de eerste lengte de Hasard en de St Maria 1 en op de tweede lengte de Colorado en de Robinson bij Alblasserdam.28-04-2007 | Foto: Pieter Boers

De Hasard bij Stolk in Hendrik Ido Ambacht. De Hasard Maashaven Rotterdam. De Hasard met de Amor bij Moordrecht op de Hollandse IJssel. De Hasard met de Amor bij Moordrecht op de Hollandse IJssel. De Hasard achter de Amor Alblasserdam. De Hasard en Amor Alblasserdam. De Hasard achter de Amor Kinderdijk. De Hasard Papendrecht. De Hasard Noordereiland Rotterdam. De Hasard achter de Amor Kralingse Veer. De Amor met de Hasard Wilhelminasluis Zaandam. De Hasard met de Hendrik sluis Lith. De Hasard met de Hendrik sluis Lith. De Hasard met de Hendrik sluis Lith. De Hasard met de Hendrik sluis Lith. De Hasard met de Hendrik sluis Lith. De Hendrik met op de eerste lengte de Hasard en de St Maria 1 en op de tweede lengte de Colorado en de Robinson bij Alblasserdam. De Hendrik met op de eerste lengte de Hasard en de St Maria 1 en op de tweede lengte de Colorado en de Robinson bij Kinderdijk. De Hasard Alblasserdam. De Hendrik met de Hasard Bolnes. De Hasard Rijnhaven Rotterdam. De Hasard Maashaven Rotterdam. De Hasard met de Shakira Rhenen. De Hasard met de Shakira Rhenen. De Hasard Maashaven Rotterdam. De Hasard met de Shakira Rhenen. De Hasard bij de Lassie fabriek Wormerveer. De Hasard bij de Lassie fabriek Wormerveer. De Hasard bij Schouten Giessen. De Hasard wachtsteiger Botlek Rotterdam. De Hasard bij de blokkade van de Hartelsuis. De Hasard. De Hasard. De Hasard met de Vasco da Gama Uerdingen. De Hasard met de Vasco da Gama Uerdingen. De Hasard Waalhaven Rotterdam. De Hasard samen met de Sianto, Miari en Carmel. De Hasard Loreley. Hasard Breukelen.

Scheepsgegevens

Scheepstype Sleepvrachtschip
Brandmerk 159 B Rott 1926
ENI-nummer 02300159
Bouwjaar 1925
Bouwwerf Jonker & Stans in Hendrik Ido Ambacht
Bouwnummer 176
Tonnage 1070
1199
Afmetingen 70.08 x 9.50 x 2.37
70.03 x 9.50 x 2.62
Kopschroef 320 pk MAN
Afgevoerd in 2014, bij Stolk's Handelsonderneming in Hendrik Ido Ambacht gesloopt.
Bijzonderheden Anno 2014 was de Hasard het laatste Nederlandse sleepschip wat nog gesleept werd.

Mutaties

Mutatiedatum 1925
Naam HASARD
Eigenaar H.T. Willemsen in Rotterdam
Mutatiedatum 1966
Naam HASARD
Eigenaar J.W.M. Willemsen in Zwijndrecht
Mutatiedatum 1970
Naam HASARD
Eigenaar W.G. Reijmers in Rotterdam
Mutatiedatum 1995
Naam HASARD
Eigenaar P.J. de Paepe in Maasbracht
Mutatiedatum 2006
Naam HASARD
Eigenaar P.J. de Paepe in Zwijndrecht